Технічна документація
phone-icon

Монтаж електротехнічного обладнання здійснюється за допомогою комплексу допоміжних комплектуючих, які забезпечують надійну працездатність пристроїв, полегшують процес ремонту, модернізації та технічного обслуговування. В нашому каталозі представлений широкий асортимент аксесуарів, зокрема, ми пропонуємо:

  • DIN рейки (стандартні й посилені) застосовуються для установок компонентів електричних систем. Важливим критерієм вибору є відповідність вимогам DIN рейки стандартам, а також стійкість до механічного навантаження та інших факторів зовнішнього впливу.
  • З’єднувальні и нулеві шини (трьохфазні, однофазні, PIN, FORK). Шини виготовлені з міді, завдяки чому забезпечується стабільний контакт електротехнічного обладнання. Якість повністю відповідає вимогам діючих стандартів.
  • Перфоровані короби різних розмірів призначені для оптимальної і безпечної укладки електричної проводки. Важливу роль в питаннях експлуатації даної категорії відіграє якість пластику – окремі сегменти легко і зручно виламуються, при цьому конструкція короба не порушується.
  • Клемні затискачі служать для з’єднання фазних, нулевих і захисних елементів електричної проводки в розподільних шафах. Монтуються на стандартну DIN-рейку, для максимальної безпеки можливе встановлення пластикової заглушки. Виготовлені з стійкого до горіння пластику.
  • Спіральна кабельна обмотка дозволяє утримувати декілька проводок, завдяки чому вдається зберегти вільний простір в електричному приміщенні. Крім того, застосування обмоток – це відмінна можливість для створення зручної організаційної структури мережі.
  • Кабельні наконечники гільзового, кільцевого і штиревого типу, з ізоляцією і без ізоляційного захисту. Використання наконечників забезпечує надійний контактний проводу і підключеного до нього обладнання, а також зводить до мінімуму ефект електричного нагрівання металу.
  • Фурнітура – замки (з ключами і без), додаткові завіси, ущільнювачі і т.п. До категорії аксесуарів, які пропонуються конкретними виробниками пристроїв виключно для своєї продукції, слід віднести комплекти силових шин, специфічних монтажних панелей, клемних затискачів і розгалужувачів.